Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Heb je te maken met een werkgever of het UWV, overleg dan eerst daarmee over een mogelijke vergoeding. De factuur gaat in dat geval naar de werkgever of het UWV. Zij zien steeds vaker het nut en positieve effect van vooral buitencoaching en kunnen mogelijk bereid zijn de kosten te vergoeden als onderdeel van een re-integratietraject of juist ter voorkoming van uitval door stress of burn-out.

TARIEF

Je kunt kiezen uit verschillende coachingsvormen. Het uurtarief blijft gelijk en bedraagt € 90,- excl btw. Kies vooral wat bij je past en waar je je goed bij voelt. Ik stuur tweewekelijks een factuur, deze dient betaald te zijn voordat het eerstvolgende gesprek plaatsvindt.

ONLINE COACHING

Online coaching kan per 30 of 45 minuten. Het maakt niet uit waar je bent, kies zelf de ruimte uit waar jij je prettig voelt. Je krijgt van tevoren een link toegestuurd en als je opent kun je deelnemen aan het gesprek. Zorg voor een stabiele internetverbinding.

COACHING 'AAN TAFEL'

Coaching aan tafel doen we bij mij in Sint-Oedenrode aan de keukentafel. Hiervoor nemen we altijd 45 minuten. In de straat is voldoende parkeerplaats en een openbare laadpaal.

BUITENCOACHING

Voor buitencoaching gelden een paar bijzondere voorwaarden.

  • Het weer nemen we zoals het is. Pas je kleding aan op het weer en zorg voor fijn zittende (wandel-)schoenen. Alleen bij een officieel weeralarm verplaatsen we de coaching naar een ander moment of naar binnen.
  • We wandelen in Sint-Oedenrode met als start- en eindpunt De Helden van Kien.
  • Voor één sessie rekenen we een uur. Dat we soms iets korter of net iets langer lopen, heeft geen effect op de hoogte van de vergoeding.
  • Wanneer het startpunt elders ligt en >10 km van de thuisbasis van Autisme in Beeld (in Sint-Oedenrode), dan worden reiskosten (à € 0,45 per km) in rekening gebracht