Autisme in Beeld is er voor (jong-)volwassenen met autisme vanaf 16 jaar die worstelen met de uiteenlopende vraagstukken die zich vanaf deze leeftijdsfase aandienen. Het kan gaan over school, werk, sociale media, relaties, vrije tijd, uitgaan etc. Niet iedereen ziet hoeveel moeite deze worsteling soms kost. Wat altijd terugkomt is de druk, de vermoeidheid en de stress die wordt ervaren. Het gevoel dat het zo niet verder kan, maar ook niet weten hoe dan wel. Jongeren, ouders/verzorgers en partners zijn van harte welkom. Je kunt kiezen uit coaching online, 'aan tafel' of buiten. 

VOOR (JONG-)VOLWASSENEN 

Er wordt op veel fronten iets van je gevraagd. Je probeert grenzen te stellen, maar deze grenzen lijken steeds vaker in conflict met de doelen en idealen die je ooit had. Je wilt vooral mee doen, maar hoe? Wie snapt je echt? Je omgeving bedoelt het goed, maar vergroot vaak onbewust juist de druk door alle goedbedoelde adviezen. Bovendien vind je misschien dat je het allemaal wel alleen moet kunnen.

Hier kun je je verhaal kwijt. Ik luister naar je, zonder oordeel. Samen gaan we de dingen op een rijtje zetten en kijken we waar haalbare uitdagingen liggen. Dat kost tijd. Het is niet de bedoeling om je hele leven overhoop te gooien. Ook met kleine veranderingen en nieuwe inzichten kun je je toch anders gaan voelen. Dat is niet makkelijk en ook niet 1-2-3 voor elkaar, maar wel haalbaar als je begint te vertellen wat je bezighoudt. Ik nodig je van harte uit om samen met mij, 1 op 1 aan de slag te gaan. Dat mag online (vanaf 30 minuten), aan tafel of buiten.

ONLINE COACHING OF 'AAN TAFEL'

Online coaching is laagdrempelig en past in deze tijd. Of je nou aan het wandelen bent, een tussenuur hebt op school of pauze op je werk; online coaching kan bijna overal en overbrugt alle afstanden. Geen reistijd, geen vertragingen, lekker makkelijk. Online coaching is 1 op 1 en kan vanaf 30 minuten.  

Coaching ‘aan tafel’ betekent bij mij thuis in Gemonde. Als je 1 op 1 coaching wilt, dan kun je kiezen tussen online, ‘aan tafel’ of buiten. Als we met meerdere personen een gesprek voeren, dan doen we dat altijd aan tafel. Geen kille wachtkamers en spreekkamers, gewoon aan de keukentafel en als je liever op de bank ploft, dan kan dat ook. Voor coaching online, 'aan tafel' of buiten geldt hetzelfde uurtarief van € 90,- excl btw.